EcoSkin® Pre és Probiotikus komplex
INCI: Alpha-glucan oligosaccharide, Polymnia sonchifolia root juice, Maltodextrin, Lactobacillus
Egy porlasztva szárított pre/probiotikus komplex maltodextrinnel. A komplex a következőkből áll: α-glüko-oligoszacharidok (GOS), amelyeket enzimes szintézissel nyernek növényi szubsztrátumokból, -Fruktooligoszacharidok (FOS), Yacon gumók hideg sajtolásával nyernek, és Lactobacillus probiotikus baktériumok (L. casei). , L acidophilus), tyndalizálással és liofilizálással állítanak elő. Serkenti a bőr természetes védekezőképességét. Kiegyensúlyozza a bőr flóráját, erősíti a biológiai védekezőképességet és javítja a bőr ragyogását az átstrukturáló és simító hatás révén. Serkenti a jótékony mikrobiom flórát, gátolja a nemkívánatos baktériumok szaporodását, táplál, átstrukturál és kisimít. Ezenkívül serkenti a hBD2 és hBD3 defenzin gén expresszióját.
α-glükooligoszacharidok (GOS)
Természetes probiotikus összetevő, amelyet cukor erjesztésével állítanak elő. A GOS csökkenti a transzepidermális vízveszteséget (TEWL) azáltal, hogy kiegészíti az NMF-komplexet és segít a bőrnek felvenni a nedvességet a környezetből. A GOS probiotikus védelmet nyújt, segít a bőr gyógyulásában és az irritáció elleni védekezésben. A GOS semlegesíti a korai öregedési folyamatokat a bőr érzékeny területein. Csökkenti a bőr érzékenységét, és olyan antioxidáns tulajdonságai vannak, amelyek felveszik a harcot a környezeti stresszhatásokkal; erősítik a bőr természetes védekező rendszerét, hidratálják és csökkentik a bőrpírt.
β-fruktooligoszacharidok (FOS)
Japánban és Koreában általánosan használt, népszerű édesítőszer. Természetes összetevő, amely inkagumókból származik. Az FOS egy alapvető szénhidrát, amely jótékony hatással van a vastagbél és a bőr felső rétegének természetes mikroflórájára. Az FOS hatékonyan gyógyítja a fertőzéseket, és elősegíti a szervezet tisztító és méregtelenítő folyamatait. Javítja a bőr természetes hidratáltságát, elősegíti a bőr puhaságát és rugalmasságát. Probiotikumokat tartalmaz, amelyek táplálják és támogatják a mikrobiomot, növelve a „jó” baktériumok számát, segítva a mikrobiális egyensúly szabályzását.
