Aktív hatóanyagok,Hatóanyag Lexikon

Arbutin

Segítséget nyújt a bőr világosabbá, tónusában egyenletesebbé tételében, a foltok halványításában, csökkenti a hiperpigmentációt, letisztultabb és derűsebb tőle a bőr. Segítséget nyújt a bőr világosabbá, tónusában egyenletesebbé tételében, a foltok halványításában, csökkenti a hiperpigmentációt, letisztultabb és derűsebb tőle a bőr.

Összetevők (INCI): Alpha-Arbutin

Tulajdonságok

  • növényi alapú biotechnológia segítségével nyert bőrvilágosító és fehérítő hatóanyag
  • a hidrokinon alternatívájának számít
  • blokkolja a melaninszintézist az epidermiszben
  • enyhíti a foltok kinézetét és a hiperpigmentációt
  • segít a májfoltok megjelenésének minimalizálásában
  • fellép a szeplők megjelenése ellen
  • antioxidáns hatású
  • segítségével tisztább kinézetű és derűsebb a bőr kinézete
  • világosabb és egyenletesebb árnyalatú bőrszínt biztosít

Alkalmazások, használati javaslatok

  • főleg arc, nyak, dekoltázs és kézápoló termékekbe ajánlott
  • anti-aging, foltellenes kezelésekhez, BB cream, CC cream készítéshez
  • szérumok, krémek, emulziók, gélek, lotionok összetevőjeként
  • ajánlott adagolás: 0,2-2%
  • a képletek vízfázisába adagoljuk
  • a 3,5-6,5 pH-értékű környezetben stabil

Még szintén kedvelheted...