Lifting Detox+ Face Cream – Halkollagénes méregtelenítő...
Intenzív lifting és méregtelenítő hatású cosmeceutical arckrém a fáradt és szürke, feszesítést igénylő bőr ápolására. A “zöld energia” revitalizáló...
A GAL termékeinek fejlesztése során legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartja. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy. Emellett a legfrissebb független nemzetközi kutatásokra és nem saját maguk által megrendezett költséges kutatásokra támaszkodva végzik fejlesztéseiket, ugyanis céljuk, hogy a leghatásosabb terméket tudják kínálni és nem az, hogy minél nehezebben leutánozható, könnyen szabadalmaztatható készítményeket versenyeztessenek.
Aktív szűrők
TITOK MULTIVITAMIN és TITOK HALKOLLAGÉN PEPTIDEK + MSM A termék Pataki Ági és a GAL közös munkájából született. A „TITOK” gyakorlatilag a GAL...
Hogyan jött létre és mik ezek a szépséget előtérbe helyező plusz összetevői? A termék Pataki Ági és a GAL közös munkájából született. Pataki Ági...
TITOK MULTIVITAMIN és TITOK HALKOLLAGÉN PEPTIDEK + MSM A termék Pataki Ági és a GAL közös munkájából született. A „TITOK” gyakorlatilag a GAL...
Új kollagén termékünk megjelenésének célja, hogy egy ún Neu5gc mentes kollagénnel jelenjünk meg. Mi is ez a Neu5gc? Miben van? Miért és kinek...
E kollagénünk jótékony hatásai, fogyasztásának élettani előnyei nem különböznek a sertéskollagénünkéitől, ezért az alábbi leírás sem hordoz...
Az emlősök szervezetét felépítő fehérjék legnagyobb részét kollagén típusú fehérjék adják, hiszen a bőr, csont, ízületek, erek, kötőszövetek és...
A GAL UC-II® Porc-komplex leglényegesebb összetevője az UC-II® néven szabadalmaztatott, nyers csirkeszegyporcból nyert alapanyag. Más...
Az emlősök szervezetét felépítő fehérjék legnagyobb részét kollagéntípusú fehérjék adják, hiszen a bőr, a csont, az ízületek, az erek, a...
A GAL+ Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy...
A taurint legtöbben a régen megengedett, magas dózisú koffeint tartalmazó energiaitalokból ismerjük, így az lehet a benyomásunk, hogy ez valami...
Az omega-3 és omega-6 zsírsavak a szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlenek, ugyanis az az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakból...
A Q10-koenzimnek két formája létezik: a redukálatlan (ubiquinone, avagy magyarosan ubikinon) és a redukált (ubiquinol, avagy magyarosan ubikinol)....
Az ashwagandha (Withania somnifera) növényt az ajurvédában már évszázadok-évezredek óta használják biztonsággal, napi rendszerességgel is ún....
A shilajit (más néven múmijó) gyakorlatilag az ősdzsungel biomasszája, ami az Indiai szubkontinens Eurázsiának ütközésekor felgyűrődött Himalája...
Bár egy jó minőségű folyékony halolaj fogyasztása a leggazdaságosabb módja a megfelelő mennyiségű napi EPA és DHA bevitelének, sokan mégis...
A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy minden...
A magnézium egy különösen fontos ásványi anyag, amihez elegendő mennyiségben táplálkozással jutni nehéz. A stressz, sport, magas fitinsav-tartalmú...
A laktoferrin az a fehérje, amelyik az előtejet (kolosztrumot) annyira értékessé teszi. A kolosztrum azonban tartalmaz sok nemkívánatos növekedési...
Mielőtt rátérnénk a manapság létező, különböző készítményekben felhasznált kurkuma-kivonat alapanyagok/preparátumok összehasonlítására, hogy...
A kolin-só A megfelelő mennyiségű kolin fogyasztása azért fontos, hogy agyunk, idegrendszerünk, májunk, veséink kielégítően működjenek, sőt minden...
Miért fontos a K2- és D3-vitaminokat együtt szedni? A K-vitamin talán legfontosabb szerepe a szervezetben, hogy képes aktiválni olyan fehérjéket,...
Miért fontos a K2- és D3-vitaminokat együtt szedni? A K-vitamin talán legfontosabb szerepe a szervezetben, hogy képes aktiválni olyan fehérjéket,...
A K-vitamin egy zsírban oldódó vitamin. Kutatók először a véralvadásban játszott szerepét azonosították,1 későbbi vizsgálatok során viszont sok...
Többféle K-vitamin van: K1, K2 és K3. A K1-vitamin zöld leveles zöldségekben van jelen, a K2-vitamin ipari húskészítményekben és a fermentált...